NIŠ :: LOKACIJA - KALČA
NIŠ :: LOKACIJA -Kralja Stefana Prvovenčanog 15A
LED paneli

 

Tehnologija LED panela je u mogućnosti da prikazuje grafička, statička, animirana i video rešenja tokom čitavog dana i u svim vremenskim uslovima.

LED paneli su savremeno sredstvo komunikacije sa konzumentima robe ili usluga. Oni su i jedini koji nude brzu promenu materijala, u vrlo kratkom vremenskom roku možemo izmeniti vašu reklamu i pospešiti tako plasiranje vašeg proizvoda ili usluge.

Usluge

 

  • reklama putem LED panela
  • plasiranje vašeg proizvoda ili usluge i putem drugih medija
  • snimanje promo materijala ili pisanje promo tekstova

 

 

Pogodnosti!

 

  • Ostvarite popuste rezervacijom bilborda na duži vremenski period!!

 

 

Oglašavanje na led bilbordima koji su postavljeni na frekventnim lokacijama u urbanim zonama gde drugi elektronski mediji nemaju dostupnost,,predstavljaju takvu vrstu oglašavanja koja je pored reklame na javnom prevozu, najefektnija. Kada ostali vidovi komunikacije nisu u kontaktu sa ciljnom grupom obratićete im se direktnim, inovativnim medijem.

Nemoguće je ne videti led reklamu, pokreti, efekti a pogotovo boje, koji su delo našeg dizajn tima su izuzetno vidljivi i neizbežno će privući pažnju.

Još jedna prednost je brzo i lako menjanje sadržaja sa mogućnošću prilagođavanja vremenskom intervalu sa porukom smišljenom prema ciljnoj publici.

Za sve informacije vezane za ovu vrstu oglašavanja i iznajmljivanje reklamne pozicije na led bilbordima u leskovcu, Nišu ili Vranju, možete nas kontaktirati na brojeve telefona ili putem mejla.

 

 


 

BRIONI LUX MEDIA d.o.o.

 

. Bunatovačka 5/7, 16000 Leskovac, Srbija
. 060.337.00.16, 016.601.736
. brioniluxmedia@gmail.com
. racun - 325-9500700038948-42
. mb - 21242357
. pib - 109783837

 

LOKACIJE

 

. LESKOVAC

. NIŠ

.VRANJE

 

LINKOVI

 

facebook

google+

2019 Brioni Lux Media - Sva prava zadržana.

Design by AMF.